Onderhoud

Regelmatig onderhoud is uitermate belangrijk voor het het in stand houden van gebouwen en hun verschillende onderdelen. Met regelmatig onderhoud wordt de levensduur van de verschillende onderdelen verlengd. Bij het onderhoud worden de oorzaken van de problemen getraceerd en waarmogelijk opgelost, zodat het onderhoud in de toekomst wordt beperkt.

Of het nu gaat om het vervangen of repareren van kozijnen, ramen, deuren, schoorstenen, voegwerk, metselwerk, pannendaken, hang- en sluitwerk, tegelwerk, sanitair, dakgoten, dakkapellen etc, Aannemingsbedrijf F. Eerenberg & Zonen heeft de kennis en ervaring om de verschillende aspecten van onderhoud op een juiste manier uit te voeren en u op een juiste manier te adviseren.

In de getoonde foto's is een goed voorbeeld te zien van onderhoud aan een
gevel waar meteen de oorzaken van de ontstane problemen worden aangepakt. Door de problemen direct aan te pakken en op te lossen, is de gebruiker verzekerd van een langere levensduur zonder onderhouds-problemen. Het blijft echter wel noodzakelijk om regelmatig de gevel te inspecteren en waarnodig (preventief) onderhoud te plegen.

Foto's:

1.
Vervangen aangetast hout en hoger aanbrengen lood
2. Aangetast hout door te laag aang
ebracht lood
3. Vervangen aangetast hout en hoger aanbrengen lood
4. Aanrijschade
5. Gevel na reparatie aanrijschade.

 

  1.

2.

3.

4.

5.